© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header-raymond.png

Welkom op de website van Timmer & Aannemersbedrijf Raymond B.V.

Heeft u vragen? Stuurt u ons een dan een email. Deze kunt u zenden naar info@aannemerraymond.nl Of gebruikt u de contact button aan de linkerzijde van deze home pagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Dank u wel.

Bedrijfspand.jpg

amsterdam.gif

Wist u ook dat wij VCA gecertificeerd zijn?

vca_logo.jpg

VCA is een afkorting voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het wordt ook wel in veel gevallen Veiligheids Checklist Aannemers genoemd. De betekenis van VCA of het doel is dat mensen veiliger kunnen werken en het beperken van het aantal arbeidsongevallen op risicovolle werkplekken. VCA is daadwerkelijk in 1994 ingevoerd. Het systeem deed haar intrede in diverse branches zoals de bouw, petrochemie, offshore en elektrotechniek. Tegenwoordig wordt VCA in vele branches toegepast. Zo zijn hoveniers en medewerkers in de isolatietechniek vaak in het bezit van een VCA certificaat. De reden dat VCA steeds belangrijker wordt, komt omdat veilig werken door de SZW wordt gestimuleerd. Bedrijven zijn bewuster van het feit dat de veiligheid van medewerkers tijdens het werk noodzakelijk is. Hiervoor zijn ze ook deels verantwoordelijk voor. VCA is nu eenmaal de norm als het gaat om werkzaamheden met een verhoogd risico veilig te kunnen uitvoeren. De VCA certificering is gekoppeld aan een landelijk examen om de kwaliteit van de norm hoog te houden. Hierdoor kan niet iedereen zomaar de veiligheidscertificering verkrijgen. Iedereen wordt getoetst op de VCA kennis voordat degene het VCA certificaat kan bemachtigen. Pas als u voor het landelijk officieel examen geslaagd bent, komt u in bezit van het VCA certificaat. In de VCA examenbank registreert men dit ook.

Timmer- en Aannemersbedrijf Raymond bv - Dukdalfweg 36 - 1041BE Amsterdam - Telnr. 020 - 6100214 - info@aannemerraymond.nl